Ragmi Mustafa takon mēsimdhënësit, shoqatat civile dhe shoqëritë kulturore-artistike

451

Gjatë ditës së sotme u bë prezentimi i Programit te PVD-së për qeverisjen e Këshillit Nacional Shqipëtar. Të ftuar ishin arsimtarë , pjestarë të shoqërisë civile ,anëtarë të shoqatave kulturore artistike , profesioni i të cilëve drejtërdrejtë lidhet edhe me fushat me të cilat merret Këshilli.
PVD synon që #Bashkë me të gjithë profesionistët e fushave në fjalë KNSH të ndërtojë mardhënie partneriteti të përhershëm.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *