Ragmi Mustafa rizgjedhet kryetar i PDSH-së (VIDEO)

206

imageRagmi Mustafa është rizgjedhur kryetar i Partisë Demokratike Shqiptare në kuvendin e VI-të zgjedhor të partisë dhe ishte i vetmi kandidat për këtë pozitë.

Gjatë punës së kuvendit u prezantua edhe një biografi e Ragmi Mustafës dhe aktivitetetit të tij në udhëheqjen të pushtetit lokal në Preshevë.

Mysafirë në kuvendin e PDSH-së ishin edhe Jonuz Musliu dhe Nagip Arifi nga komuna e Bujanocit.

Ragmi Mustafa do të drejtojë Partinë Demokratike Shqiptare edhe për një mandat të ardhshëm./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *