Ragmi Mustafa i KKSH-së, sot feston ditëlindjen – ja sa vjet i ka mbushur ai (FOTO)

Kryetari i Këshilli Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa sot festoon ditëlindjen. Ai sot ka mbushur 37 vjet dhe në ketë mënyrë, ai është kryetari më i ri i këtij institucioni ndër shqiptarë.

Mustafa ka publikuar pamje nga një festë e rëndomtë familjare ku shihet në prani të bashkëshortes, Shqipe Hajredinit dhe dy djemëve, Lisarin dhe Noarin.

“Ditëlindjet janë të paplota pa dashurin e kujdesin që më falin. I’m blessed. – ka shkruar Mustafa gjatë kësaj feste të ditëslindjes së tij./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *