PVD-UDSH, dorëzon listën zgjedhore në KKZ, Shaip Kamberi, në “krye” të saj

408

74957_705086396297976_3609955392446900253_nKoalicioni PVD-UDSH, sot ka dorëzuar listën zgjedhore në Komisionin Komunal Zgjedhor të vlefshme për zgjedhjet lokale të 24 prillit.

Dhjetra anëtarë dhe simpatizëntë të koalicionit nga Partia për Veprim Demokratik dhe Unionit Demokratik Shqiptar, degët në Bujanoc, sot kanë dorëzuar listën zgjedhore në Komisionin komunal zgjedhorë.

Lista e përbërë prej 41-kandidatëve, sa i parasheh asamblea komunale e Bujanocit, do të udhëhiqet nga deputeti popullor, Shaip Kamberi.

Siç kemi mësuar brenda KKZ, koalicioni PVD-UDSH “ShaipKamberi”, në zgjedhjet e 24 prillit, do të konkurojë me numër 4./Lugina-Lajm/

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *