PVD në Medvegjë, demanton shpifjet e PD-së së Nagip Arifit në Medvëgjë!

342

Nëpërmjet një komunikate për media, dega e Partisë për Veprim Demokratik në Medvëgjë, ka sqaruar se dega e sapothemeluar e Partisë demokratike në Medvegjë, po deziformon qytetarët duke bërë shtrembërimin e të dhënave statistikore, të cilat janë jozyrtare dhe të cilat kanë për qëllim të shkaktojnë konfuzion në opinion, andaj, PVD në Megvegjë demanton shpifjet dhe trillimet e rezultateve në Medvegjë, të krijuara nga Partia Demokratike.

Ja reagimi i plotë:

new doc 17_1

 new doc 18_1 (1)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *