Prishtinë: Më 24 janar do të promovohen dy librat mbi Luginën e Preshevës: “Medvegja shqiptare në vorbullën serbe” dhe “Gjurmë të krimit”

464

Me rastin e 141 vjetorit të shpërnguljes së shqiptarëve të Jabllanicës së Epërme dhe 75 vjetorit të arrestimit dhe ekzekutimit të shqiptarëve të Sfircës dhe Gërbacit në Biblioteken Kombtare bëhet promovimi i librave të autorit Ismail Muharremi Tupalla.

  • Medvegja shqiptare në vorbullën serbe dhe
  • Gjurmë të krimit
  • E Premte 24 Janar, 2020 në orën 12:00
    Biblioteka Kombtare “Pjetër Bogdani” Prishtinë.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *