Presidenti Vucic: Serbia është duke i trajtuar tetë shqiptarë të prekur me koronavirus

1701

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vucic, gjatë vizitës të sotme në Novi Pazar, ndër të tjerash ka deklaruar se vendi i tij  kujdeset për tërë popullsinë, si dhe se mjekët e këtushëm u përkujdesën edhe për tetë shqiptarë, edhepse nuk kishin asnjë dokument.

Kreu i shtetit serb gjithashtu tha që pacientët me gjendje më të rëndë ishin vendosur në Nish, Kragujevc apo edhe në Beograd, dhe se sistemi po përpiqej t`i ndihmonte të gjithë pa dallim, citojnë mediat serbe.

“Njerëzit janë njerëz, ne nuk kemi kërkuar dokumente dhe sistemi shëndetësor serb kujdeset për ta. Ne përpiqemi t’i ndihmojmë të gjithë”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *