Preshevë: ‘Prishet’ procesi zgjedhor në njësinë 5, komisionerët e APN-së, bëjnë trysni ndaj votuesve

273

Vendvotimi numër 5 në Preshevës, ka dal jasht procesit zgjedhor, nga trysnit e komisionerëve të APN-së.
Sipas burime të Lugina-Lajmit, komusionerët pranë APN-së në ketë vebdvotin, në vazhdimësi kanë bërë trysni ndaj të moshuarve që të votohet numri ‘1’.
Edhe përkundër vrejtjeve të shqiptuara nga komisionerët e partive tjera, komisionerët e APN-së, nuk ndryshuan qasje, dhe erdhi deri te prishja e procesit zgjedhor.
Ky vendvotim cilësohet i Ardita Sinanit të PVD-së, me që edhe ajo vet voton aty./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *