Preshevë: Arrestohet një person për plagosje me thikë

265

imagePolicia në Preshevë ka marrë vendim për mbajtjen deri 48 orë të J.H (1986) që akuzohet për shkaktim të lëndimeve të rënda ndaj 27 vjeçarit nga fshati Rahovicë, komuna e Preshevës, shkruan presheva.com.

Siç thuhet në njoftimin e policisë, J.H në fshatin Rahovicë, komuna e Preshevës me thikë i ka shkaktuar lëndime trupore mashkullit 27 vjeçar nga Rahovica, dhe është mbajtur për shkak të dyshimit se ka kryer vepër penale për lëndime të rënda trupore./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *