Podgoricë: Ministri shqiptar Mehmet Zenka ja bënë me dije deputetit serb: “Shqiptarët janë të bashkuar-nuk mund t’i përçani në baza fetare” (VIDEO)

506

Ministri, Mehmet Zenka në Parlamentin e Malit të Zi në një debatë me deputetët e Frontit Demokratik (DF), tha se shqiptarët pa dallim feje janë një dhe se me shekuj janë munduar ti përçajn në baza fetare por nuk ja kanë arritur qëllimit.

Zenka i porositi deputetë e FD se janë të vegjël dhe nuk do ja arrijnë qellimit që ti përçajnë shqiptarët./Malësia.ME/





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *