Podgoricë: Arrestohet ish presidenti i SMZ, Svetozar Maroviq!

289

7d85cb5d1921390cdc66f9f6c3ff2632Ish kryetari i Serbisë dhe Malit të zi, Svetozar Maroviq, është arrestuar në mëngjesin e sotëm.
Maroviq, aktualisht kryetar i këshillit politik të Partisë Socialdemokratike në Mal të Zi, është arrestaur nga Prokuroria Speciale për luftë ndaj krimit të organizuar dhe korrupcionit, bëjnë të ditura, mediat malazeze.
Në momentin e arrestimin, Svetozar Maroviq, ka qenë në Podgoricë, dhe detejet tjera nuk bëhen të ditura.
Nga policia e Malit të zi, bëhet e ditur se, pos Svetozar Maroviqit, në arrest ndodhen e edhe djali I tij Milloshi, vllau Dragan Maroviq, mbesa Mirjana, si dhe është duke vazhduar hetimi ndaj vajzës s ëish presidentit të SMZ, Milena Maroviq-Bogdanoviq./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *