Për pak sa nuk përleshen fizikisht deputetët e LDK-së dhe LVV-së – ndërpritet seanca (VIDEO)

197

Seanca e Kuvendit të Kosovës ku ishte duke u debatuar për të pagjeturit, është ndërprerë pasi që ka pasur përplasje mes deputetëve të LVV-së dhe LDK-së.

Në mbyllje të interpelancës për të pagjeturit, deputetja e grupit parlamentar të Vetëvendosjes, Mimoza Kusari dhe deputeti i LDK-së, Arben Gashi kanë vazhduar përplasjet edhe përtej foltores.

Kusari gjatë fjalimit për të pagjeturit ka thënë se Gashi më herët gënjeu.

Pas kësaj fjalën e mori deputetja Saranda Bogujevci e cila ishte edhe parashtruese e kësaj interpelance ku gjatë fjalës së saj, nga ulësja e tij është dëgjuar duke kundërshtuar sërish shefi i grupit parlamentar të LDK-së, Arben Gashi.

Bogujevci iu drejtua me fjalët se “Dallon ajo çka ti the që ka të bëjë me të zhvendosurit në atë me atë çka shkruan në dokument. Mos ma përmend familjen ti ski drejt, rri qaty ulu..”, iu drejtua Bogujevci, Gashit.

Ndërkaq edhe nënkryetarja Arbërie Nagavci ia tërheqi vërejtjen deputetit Gashit, duke i thënë se “mëshoj tavolinës, mirëpo ndalo mos bërtit”.

Pas kësaj Nagavci tha se sea

https://www.facebook.com/540888899289642/videos/193503318915935
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *