Paraqitja e dokumentacionit për regjistrim në Fakultetin Ekonomik në Bujanoc – më 24, 25 dhe 26 qershor (VIDEO)

317

Fakulteti Ekonomik i Suboticës – paralelja në Bujanoc, njofton të gjithë të interesuar se dorëzimi i dokumentacionit për regjistrim në vitin e pare akademik 2020/2021, pranë këtij fakulteti, bëhet më datë 24, 25 dhe 26 qershor. 

Kandidatët e interesuar, do të kenë mundësinë te regjistrohen ne drejtimin Menaxhment. 

Pas verifikimit të dokumentacionit provimi pranues do të mbahet më datë 2 korrik 2020, ndërkaq 90 studentët e pare, që do të regjistrohen ne buxhet, e që financohen nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë të Republikës së Serbisë./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *