Paramendoni: Shqiprim Arifi e quan Shaip Kamberin “lider maksimum të korruptuar” (FOTO)

Në një postim të ish drejtroit të Shtëpisë së shëndetit në Preshevë, Driton Salihu ku ka kundërshtuar Shaip Kamberin për bartës të listës shqiptare për zgjedhje parlamentare, kryetari i Aternativës për Ndryshim, Shqiprim Arifi, përmes një komenti në ketë postim, deputetin Kamberi e ka quajtur edhe “të korruptuar”.

Smund te jet deputeti Kamberi bartës i listës së përbashkët, smundet ather po, tash jo” – thuhet mes tjerash në postimin e Driton salihut.

Ndërkaq, ish kryetari i Preshevës, në njërin koment të postimin, ka shkruar: “Lider” , a korrupt në maximum po ta pranoj!” – është ky komenti i dytë I Arifit në ketë postim.

Kujtojmë që ka kohë, që Shqiprim Arifi po kundërshton dhe kritikon qasjen e Shaip Kamberit në Parlamentit republikan të Serbisë. Aq më shumë, kur pas ngritjes së padisë ndaj Kamberit nga Prokuroria serbe në pragë të zgjedhjeve parlamentare, Shqiprim Arifi, gjatë gjithë kohës e sulmon pabazë, deputetin Kamberi për korrupsion, duke tentuar t’ia ulë kredibilitetin në problemet e parashtruara në Kuvendin e Serbisë.

Megjithate, gjatë qeverisjes së Shiqprim Arifit me Komunë e Preshevës, pesë bashkëpunëtorë të tij më të afërt ishin arrestuar në godinën e Komunës së Preshevës, për shkelje dhe zhvatje të parasë publike./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *