Pamje si në filma: Tanket ruse të shkatërruara dhe ushtarët rusë të vrarë në hyrje të Ukrainës

Luftime të ashpër po zhvillohen në qytetet e Ukrainës. Ushtria ruse ka hasur në rezistencë të fortë të ushtrisë ukrainase.

Në shumë video që po qarkullojnë në rrjetet sociale shihen tanke të shkaërrura dhe ushtarë rusë të vrarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *