Organizata për Zhvillim dhe Demokraci ofron ndihmë juridike falas gjatë kohës së pandemisë COVID-19 – ja si duhet të paraqiteni

347

Ndihmë juridike falas në kohën e COVID-19
Organizata për Zhvillim dhe Demokraci në Bujanoc sot filloi Programin e saj të Mbështetjes Ligjore për qytetarët e Bujanocit që kanë nevojë për mbështetje në interpretimin e pozicionin te tyre dhe kërcënimin e mundshëm për të drejtat e njeriut në raste urgjente,ju mund të kontaktoni Ekipin Ligjor të kësaj organizate duke plotësuar formularin e dhënë në linkun vijues:
http://infoaktivist.org.rs/besplatna-pravna-pomoc-u-vreme-covid-19/

Qytetarët gjithashtu mund të kontaktojnë ekipin me email në pravnapomoc@infoaktivist.org.rs

Ekipi Ligjor do të sigurojë informacione dhe ndihmë për palët e interesuara sa më shpejt që të jetë e mundur. Kurseni veten dhe të dashurit tuaj, rrini në shtëpi.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *