Olis Salihu, nxënësi që shpreh artin vetëm me ngjyrën e lapsit (FOTO)

541

Olis Salihu, është nxënës i klasës V-3, dhe  është një ndër nxënësit e dalluar  të shkollës fillore “Muharrem Kadriu” të Trënocit, i cili ka talent për artin dhe muzikën.

Gjithashtu, Olisi është edhe nxënës i shkelqyer . Ai ka dëshirë t’a shpreh artin vetem me një laps dhe vizatimet e tij  janë të dalluara nga të tjerët.

P.s. ky publimi i nxënësve të talentuar, po bëhet, nëpërmjet projektit “ Kreativiteti në vepër”, të bashkëfinancuar nga Ministria e Kulturës dhe Informimit të Republikës së Serbisë

/Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *