Nxënësja Lanika Aliu nga Letovica, dallohet për dëshirën e saj të madhe për pikturë, ajo është edhe nxënëse shembullore (FOTO/PIKTURË)

Lanika Aliu është nxënëse e klasës V-2  në shkollën fillore “Ali Bektashi “ në fshatin Letovicë. Është një vajzë e urtë dhe shembullore . Ajo e shpreh talentin e saj në artin figurative në  mënyrë të vaçantë, ku si preferencë ka vizatimet me laps.

Ajo dallohet për dëshirën e saj në pikturë dhe krijimtari. Si nxënëse, Lanika dallohet për mësime nga moshatarët e saj.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënëses, Lanika Aliut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *