Nxënësja Kaltrina Zeqiri nga Tërnoci, ka shumë pasion pikturën, ajo është shumë e përkushtuar edhe në mësime (FOTO/PIKTURË)

Kaltrina  Zeqiri është nxënëse e klasës VI-3  në shkollën fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc.

Ajo, është një nxënëse e dalluar në shkollë, dhe jo vetëm në artin figurativ por edhe në landët e tjera.

Sa i përket vizatimeve,  ajo paraqet me shumë dëshirë pikturat e saja të cilat i punon me shumë pasion dhe me përkushtim.

Kaltrina, është një vazjë shumë e zgjuar dhe shumë e kulturuar në shkollë.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënëses, Kaltrina Zeqiri:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *