Nxënësja Azra Ibrahimi, pasion ka pikturën, por nuk lë mbrapa as mësimet (FOTO/PIKTURË)

Azra Ibrahimi është nxënëse e klasës së VI-3 të shkollës fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc. Ajo është njëra ndër vajzat më të talentuara të gjeneratës e cila me shumë pasion dhe dëshirë pikturon, duke shpreh idetë e saja kreative.

Azra, është edhe nxënëse tejet e zgjuar, dhe e kulturuar që dallohet nga bashkëmoshatarët.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënëses, Azra Ibrahimi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *