Nxënësja Alea Murati nga Tërnoci, një talente e veçantë në artin figurative – e përkushtuar edhe në mësime (FOTO/PIKTURË)

Alea Murati është nxënëse e klasës VI-3  në shkollën fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc.

Nxënëse tejet e talentuar në artit figurativ e cila punon me shumë pasion dhe dëshirë, duke shpreh imagjinatën e saj në fletën e bardhë .

Ajo pikturon me dashuri vazot me lule, si dhe frutat të cilat arrin ti shpreh përmes lapsit dhe ngjyrave të lloj-llojshme.

Alea, është edhe një nxënëse shumë e përkushtuar në mësime.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënëses, Alea Muratit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *