Nxënësi Ensar Limani i përkushtuar në pikturë dhe mësime, ja si e shpreh talentin e tij përmes ngjyrave (FOTO/PIKTURË)

Ensar Limani është nxënës i klasës VII-3  të shkollës fillore “Muharrem Kadriu“ në Tërnoc. Është djalë i talentuar në artin figurativ ku i përkushton kohë pikturës dhe mësimit. Në bllokun e tij, Ensari shpreh emocionet përmes ngjyrave të ndryshme. Ajo çfar i pëlqen Ensarit, është llojllojshmëria e ngjyrave.

Ai është edhe nxënës shumë punëtor dhe i përkushtuar në mësime.

Më poshtë, mundë të përcjellni punimet e nxënësit, Ensar Limanit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *