Nuk kalon “specialia!”

291

kuvend451-650x358Me 75 vota për, 7 kundër dhe 2 abstenime, Kuvendi nuk miratoi ndryshimet e Kushtetutës së Kosovës.

Me këtë votim nuk ka kaluar amandamenti i Kushtetutës për themelimin e Gjykatës Speciale.

“Me 75 vota për, 7 kundër, 2 abstenime Kuvendi nuk e miraton ndryshimin e Kushtetutës. Me këtë i mbylli punimet e seancës plenare”, ka thënë Kadri Veseli./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *