Nol Nushi, në Prishtinë asambleist i PSD, në Kamenicë emërohet shef i kabinetit të kryetarit të komunës

418

Siç raporton portali TV Kamenca, Nol Nushi është emëruar shef i kabinetit i kryetarit të Komunës së Kamenicës.
Noli, është edhe asambleist në Komunen e Prishtinës nga PSD, i cili ishte Koordinator i sekretariateve në Lëvizjen Vetëvendosje, ku dhe tani është pjesë e PSD-së./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *