Nga Superliga e Serbisë, preshevari Iljas Zulfiu transforet në superligën e Kosovës

1470

“Me rastin e nënshkrimit të kontratës me klubin e Superligës K.F. Flamurtari nga Prishtina dëshiroj ti falenderoj të gjithë ata që më besuan në këtë rrugëtim.
Tani e tutje jam lojtar i K.F. Flamurtarit në mënyrën më të mirë do të mundohem të bëjë paraqitje sa më të mira që së bashku me trajnerin Arsim Thaqi dhe bashkëlojtarët e klubit të jemi në kreun e futbollit kosovar.
Rrugëtimi drejt ëndrrës do të vazhdoj” ka thënë futbollisti Iljasa Zulfiu.

Zulfiu, poashtu ka falenderuar edhe ish – klubin e tij Radnikun.
“Veçanarisht falenderoj klubin dhe stafin e Radnikut që më avansoi këto vite që të ngrihem në profesionalizëm.Po ashtu falenderoj lojtarët dhe bordin drejtues për rrespektin e dhënë” ka thënë ai.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *