Nënshkruhet marrëveshja për bashkëqeverisje të Preshevës – PVD merrë postin e kryetarit të Preshevës

Në zyret e Partisë për Veprim Demokratik, sot gjatë ditës, është nënshkruar marrëveshja për bashkëqeverisje të ardhshme me Komunën e Preshevës, ndërmjet subjekteve opozitare PDSH-PVD-LR dhe UDSH.

Sipas kësaj marrëveshje, postin e kryetarit të Komunës së Preshevës, fillimisht do ta ushtrojë PVD, ndërsa ate të zëvndëskryetarit të Preshevës, do të marrë PDSH. LR e Sami Salihut, do të ushtrojë funksione si kryetarin e Kuvendit komunal, dhe sekretarin e Kuvendit komunal.

Marrëveshje e sotme, nënkupton edhe përfundimin e një qeverisje pesë vjeçare të Shqiprim Arifit me partner të SNS-it.

Më poshtë, mundë të lexoni marrëveshjen e nënshkruar për bashkëqeverisje të Preshevës nga katër akterët kryesor: Ragmi Mustafa – PDSH, Ardita Sinani – PVD, Sami Salihu – LR dhe Naser Aziri – UDSH:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *