Nëna e Astrit Deharit ishte shqiptarja e parë motër medicinale në Kumanovë

391

Xhemile Dehari, nëna e Astrit Deharit, në një intervistë në emisionin Konak që është prodhim i gazetës Infokus tregon se ajo ishte e para shqiptare motër medicinale në Kumanovë.
“Unë shkollën e mesme e kam përfunduar në Prishtinë dhe kur jam kthy nga këtu kam qenë motër e parë medicinale në rrethinën e Kumanovës”, tregon nëna e Astritit,tejkalo hapsiren e meposhtme,vazhdo artikullin e plote
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *