Në Ulqin, rrahje në mes të shqiptarëve dhe serbëve (Video)

286

foto.phpIndeksonline ka siguruar një video ku disa të ri shqiptarë dhe serbë rrihen në plazhin e vogël në Ulqin pas një fjalosje që kishin në një lokal nate.

Ngjarja ka ndodhur mbërmjen e kaluar në afërsi të plazhit të vogël ku edhe gjendet disa lokale.

Nga goditjet një person mbetet i shtrirë për toke pa ndenja, mirëpo përkundër kësaj rrahja vazhdon.
Aty shihen shumë njerëz por askush nuk ndërhyn për ta qetësuar situatën. Për më shumë shiheni videon:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *