Në Dobrosin po përmirësohen rrugët, të cilët u dëmtuat nga moti me shi! (FOTO)

360

15192674_1653477884678422_6321361325192047699_nGjatë dy ditëve të fundit, në fshatin malor të Bujanocit, Dobrosin, kanë filluar të sanohen rrugët e ndryshme të fshatit.

Këto angazhimi janë ndërmarrë nga “Direkcioni për ndërtim” dhe Komunalia, kur punëtorët e kësaj të fundit, po pastrojnë dhe hapin çdo rrrugë, të cilën ishin mbyllur nga moti i ligë që mbretëroi javëve të fundit.

Qytetarët dobrosinas, janë tejet falenderues, dhe për ketë shprehin mirënjohje për punën të cilët po bëhen në fshatin e tyre./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *