Në deponinë e pastruar dje në Turi, sot persona të papërgjegjshëm hudhin 200 pako të ilaçeve për kafshë (FOTO)

617

Përkundër pastrimit të djeshmën të deponisë së egër në fshatin Turi nga banorët e fshatit, sot persona të papërgjegjshëm m’u në vendin e pastruar, konkretisht tek “çeshmet e Turijës”, kanë hedhur ilaçe për kafshë. Bëhet fjalë për ilaçe me afat të skaduar për pula dhe derra.

Siç merrë vesh LuginaLajm, personat në fjalë kanë hedhur nga 150 deri në 200 pako të vogla të ilaçeve dedikuar pulave dhe derrave.

Banorët e fshatit Turi, kanë shpreh indinjatën e thellë, se kush qëndron prapi këtij akti të ulët, ndërsa rasti pritet të denoncohet në institucionet relievante./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *