Në Bujanoc, promovohet libri “VERBANI” – Vatër e patriotizmit me autor Prof.Dr. Musa Limani (VIDEO)

532

Në sallën e vogël të shtëpisë së kulturës në Bujanoc, sot është promovuar monografia “VERBANI” – (fshat i boshatisut), VATËR E PATRIOTIZMIT, me autor Prof.Dr.Musa Limani.

Në ketë monografi, profesori universitar i ekonomisë, ka tentuar të nxjerrë në pah, jetën e dikurshme në ketë fshat, për të cilin theksoi se: “dielli, uji, ajri dhe mallet, janë të veçanta”.

Monografia, gërthen në vete shumë dimensione, duke filluar nga ato gojëdhëna, faktografi dhe legjenda për ketë fshat, i cili numëron dhjetra intelektual, ndërsa tani është i boshatisur plotësisht.

Në vazhdim ju sjellim disa pamje nga ky publikim i librit në Bujanoc.

Publicerat av Lugina-Lajm.com Lördag 26 januari 2019
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *