“Ndryshimi nuk mund të ndodhë nëse VV nuk udhëheqë MPB-në dhe Ministrinë e Drejtësisë”

265

Themeluesi i PEK-ut, Milaim Zeka, ka thënë në emisionin DPT te Fidani në T7 se VV nuk mund të ndryshojë asgjë nëse nuk i drejton ministrinë e Brendshme dhe të Drejtësisë.

“Të gjithë kemi qenë partizanë të ndryshimit”, ka thënë Zeka.

“Ndryshimi nuk mund të ndodhë nëse VV nuk udhëheqë Minsitrinë e Punëve të Brendshme dhe Ministrinë e Drejtësisë”

“Nga aty fillon çkapja e shtetit dhe ndryshimi”

Këto deklarata të Zekës vijnë pasi që u raportua se LDK ka kërkuar Ministrinë e Punëve të Brendshme në negociatat me VV-në./Fakteplus/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *