Ndihmat e Turqisë me materiale mjekësore mbërrijnë në Sanxhak

116

Krahas Novi-Pazarit ndihmat me materiale mjekësore do të shpërndahen edhe në qytetet Sjenica, Tutin, Prijepolje, Priboj, Nova Varos dhe Kraljevo.

Ndihmat me materiale mjekësore të dërguara nga Turqia mbërritën në Sanxhak, ku jetojnë gjerësisht boshnjakët në Serbi.

Ndihmat mjekësore të përgatitura me organizimin e Këshillit të Biznesit Turqi-Serbi dhe Bordit të Marrëdhënieve të Jashtme Ekonomike (DEIK) me udhëzim të Presidentit Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan), u dorëzuan në spitalin e pandemisë së ngritur në qytetin e Novi-Pazarit.

Krahas Novi-Pazarit ndihmat me materiale mjekësore do të shpërndahen edhe në qytetet Sjenica, Tutin, Prijepolje, Priboj, Nova Varos dhe Kraljevo.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *