Nagip Arifi pos Mira Markoviqit, kë do ta shpalle “qytetar nderi” të Bujanocit?!

374

Komuna e Bujanocit, as pas shumë vjetësh që po udhëhiqet nga kryetari Nagip Arifi, nuk ka shpallur ende asnjë figurë të madhe shqiptare “qytetar nderi” të Bujanocit.
Që nga viti 1997, kur Mira Markoviqi është shpallë qytetare nderi e Bujanocit, e gjerë më sot, kryetari Nagip Arifi, nuk po shef të rrugës të shpallë ndonjë nga figurat e çmuara shqiptare “qytetar nderi të Bujanocit.
Aq më shumë, vetë kryetari Nagip Arifi, ka qenë në komisionin përcaktues për dhënien e çmimit të “qytetarës së nderit”, Mira Markoviqit, gruas së diktatorit Sllobodan Millosheviq.

Ndërsa, pas Lisen Bashkurtit dhe Enver Petrovcit, Presheva,sot, ka shpallur kryeministrit shqiptar Edi Ramën qytetar nderi. të Preshevës/LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *