Mustafi: Rreth gjashtë mijë adresa të pasivizuara, Shqipria dhe Kosova pa strategji veprimi për Luginën e Preshevës (VIDEO)

Në Preshevë, Bujanoc e Medvegjë janë pasivizuar rreth gjashtë mijë adresa, që po konsiderohet veprim diskriminues e anti-kushtetues nga qeveria e Beogradit. Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafi deklaron se Kosova dhe Shqipëria nuk kanë strategji për trajtimin e çështjes e banorëve të Luginës së Preshevës.

Më poshtë e keni të plotë intervistën e realizuar nga Kosova Press me kryetaron e Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *