Mr.Xhahit Ramadani më 16 mars (e enjte) do të promovojë librin e tij të tretë me titull “Mediat në Arsim”

Të enjten e 16 marsit, magjistri i mirënjohur nga Bujanoci, Xhahit Ramadani, do të promovojë librin e tij të tretë autorial me titull “Mediat në Arsim”.

Ky libër i cili do të vie tek lexuesit ditën e enjte, nxjerr në pah rëndësinë e mediave në zhvillimin dhe edukimin e nxënësve, nga ku rroli i mediave në një shoqëri të avansuar ka rrolin imediat në ngritjen e cilësisë së arsimit.

Promovimi i libri do të bëhet të enjten (11 mars) me fillim prej orës 11:00h në sallën e vogël të shtëpisë së kulturës në Bujanoc./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *