MPB Serbi shpall konkursin për pranimin e 100 zjarrëfikësve të rinj

311

Ministria e punëve të Bredshme, ka shpallur konkurs për pranim e 100 pjestarë të rinjë, të sektorit të Zjarrëfikësve të Serbisë.

Konkursi sot zyrtarisht është shpallur, dhe për 30 ditë do të qëndroj i hapur, nëpër të gjitha Stacionet e Policisë të vendbanimeve të ndryshme.

Të gjithë të interesuarit për informata më të hollësishme mund të drejtohen nëpër Stacionet e Policisë me të afërta./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *