Mitroviq: “PVD kundërshtari më i madh i futjes së SNS-it në pushtetin e Bujanocit”

212

Kryetari i bordit lokal të SNS, Nenad Mitroviq, i tha “Bujanovaçkes” se asgjë nuk po ndodh akoma në lidhje me ardhjen e partisë në pushtet, por që Partia për Veprim Demokratik është kundërshtari më i madh i kësaj:

Sipas njohurive të mia, PVD është kundërshtari më i madh i hyrjes së serbëve në qeverisjen lokale në Bujanoc, thotë Mitroviq.

Ai nuk specifikoi në bazë të së cilës ai pretendon, por ai përsërit se bëhet fjalë për njohuritë e tij të besueshme.

Unë këmbëngul që PVD është kundër hyrjes së serbëve në pushtet, jo vetëm SNS – tha kreu i Progresistëve.

Kryetari i komunës, Nagip Arifi, tha më herët për Bujanovaçke se hyrja e SNS në pushtet varet nga formimi i qeverisë së Serbisë.

Partia Demokratike dhe SNS e Arifit fituan më shumë vende në zgjedhje, secila nga10, por qeverisja lokale u formua nga 4 parti shqiptare.

Koalicioni rreth SNS dhe ai rreth SPS që nga ajo kohë kanë bojkotuar parlamentin lokal.

/Nacionali/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *