Mitroviq: Nuk kam ardhur ta friksoj askend, na jepni 40% të buxhetit për bashkësinë serbe në Bujanoc

Shefi i grupit të këshilltarëve nga rradhët e SNS-it, Nenad Mitroviq, ka deklaruar që ai nuk është sot në kuvend, për të frikësuar dikend, por është këtu për të ofruar bashkëpunim me të gjithë.

”Nga 2002 e deri më sot, 60% e buxhetit ka shkuar për bashkësitë shqiptare dhe rome, ndërsa 40% ka shkuar për serbët lokal të Bujanocit” – tha Mitroviq.

Ai ndër të tjera ka kërkuar që të bëhet një pauzë, ku ka thënë që kryetari i Komunës së Bujanocit, të ndryshoj planifikimim e buxhetit për vitin e ardhshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *