Ministri Fatmir Matoshi nesër në Bujanoc, do t’a bëjë pranim-dorëzimin e donacionit të MMPH për Komunën e Bujanocit

452

Ministri në detyrë i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmi Matoshi, nesër (e premte) do t’a vizitoj Bujanocin.

Kjo vizitë e ministrit Matoshi rezulton me donacionin e rreth 400 kontajnerëve nga Ministria e mjedisit dhe planifikimit hapësinor për Komunën e Bujanocit, që tashmë kanë arritë në Bujanoc, dhe nesër do të bëhet pranim-dorëzimi zyrtar.

Megjithate, ministri Matoshi, rreth orës 13:30h do të takohet me kryetarin e Bujanocit, Shaip Kamberi, me të cilin bashkarisht do të bëjnë pranin-dorëzimin e donacionit./LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *