Ministri Fatmir Matoshi ka arritë në Bujanoc, po zhvillon takimin e parë me kryetarin Shaip Kamberi

310

Ministri në detyrë i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor të Qeverisë së Kosovës, Fatmir Matoshi po viziton Komunën e Bujanocit.

Ministri Matoshi fillimisht u pritë në takim nga kryetari i Bujanocit, Shaip Kamberi, kryetari i Asamblesë komunale, Adnan Salihi dhe deputeti popullor, Fatmir Hasani.

Sipas agjendës ministri Matoshi dhe kryetari Kamberi, do të bëjnë pranin-dorëzimin e rreth 400 kontojnerëve, donacion ky i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor. Gjithashtu, Ministri Matoshi do të vizitojë edhe Këshillin Kombëtar Shqiptar./LuginaLajm/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *