Mica Vacic: PVD parti ekstremiste, dy partitë e tjera shqiptare të dëshiruara për bashkëpunim (VIDEO)

822

Kryetari i të “Djathtes serbe”, Mica Vacic, gjatë emisionit televiziv “Cirilica” të gazetarit Milomir Mariq në TV “Happy”, mes tjerash PVD-në e Shaip Kamberit, e ka quajtuar parti ekstremiste shqiptare.

Vacic ka deklaruar se në Bujanoc, janë tre parti shqiptare, dy që dëshirojnë bashkëpunimin me shtetin, ndërsa njëra jo – duke aluduar në PVD.

Për më shumë, ai ka shfaq nervozë ndaj atyre liderëve që thonë se: “Presheva, është Kosovë Lindore”

Megjithate, përderisa këto akuza po bëhen për udhëheqësinë e PVD-së nga të “Djathtët serbë”, edhe Alternativa për Ndryshim në Bujanoc, gjatë ditës së djeshme, nëpërmjte nje postimi në facebook, ka tentuar të deligjitimojë fushatat e krerëve të PVD-së në Amerikë e Gjerm,ani me deklarime tendencione, se “Me cilat pare e keni paguar rrugën?!”.

Në ditët në vijim mbetet të shihet se cila është kjo lojë e sikronizuar nga qarqet e ndryshme në mes të partive nacionaliste serbe dhe partitë e dëshiruara shqiptare. Në faktë, do të ishte koiçidencë që kjo të ishte rastësi?!/LuginaLajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *