Megjithate Serbia nuk e ka ndaluar vizitën e ministres Donika Gërvalla në Luginë të Preshevës

Sipas burimeve mirë të informuara të portalit LUGINALAJM, ministres kosovare për Punë të Jashtme dhe Diasporë nuk i është refuzuar vizita nga institucionet e Serbisë, por që ajo vet në momentet e fundit ka anuluar vizitën e paraparë në Luginë të Preshevës.

Gjithashtu brenda këtyre burimeve, thuhet se ministrja Gërvalla ka anuluar vizitën e sotme në Bujanoc dhe Preshevë, në momentin e fundit, pasi që institucionet e Republikës së Serbisë kanë lejuar një gjë të tillë.

Arsyejet e anulimit të vizitës të ministres Donika Gërvalla Shwarz, nuk dihen./LUGINALAJM/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *