MDNJPDS me video-mesazh në gjuhën shqipe: “Jeta dhe shëndeti janë të drejta të njeriut, ruaje veten, mbroj të tjerët – VAKSINOHU”

Ministria për të drejtat e njeriut dhe minoriteteve dhe për dialog social në bashkëpunim me GIZ-in gjerman ka nis një aksion medial me të cilën po i bënë thirrje pakicave nacionale që të vaksionohen në mënyrë që të mbrohen nga virusi vdekjeprurës i COVID-19.

Këto thirrje të publikuara në formën e videove, tanimë është publikuar edhe në gjuhën shqipe, përmes të cilës po ftohen qytetarët shqiptarë që të marrin vaksinën me qëllim që të ruajnë vetën dhe të tjerët nga infektimi me koronavirus.

Krahas video, MDNJMDS, ka publikuar edhe një mini-broshurë, në të cilën thuhet: JETA DHE SHËNDETI JANË TË DREJTA TË NJERIUT”.

Portali LUGINALAJM, tashmë ka filluar përcjelljen e këtyre materaileve promovuese, me qëllim që të kontribuojë në ruajtjen e shëndetit publik.

Më poshtë e gjendi vedion përmes të cilës bëhet thirrje për vaksinim me titra shqip.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *