“Martesa e dytë”, romani i parë i shkrimtarit Harbin Veselit nga Lluçani i Bujanocit

2365

Martesë e dytë është një roman që të përfshin në një rrjedhë ngjarjesh e situatash të larmishme, ku mentaliteti dhe paragjykimet shënjojnë thellë jetët e personazheve.
Edita, e gjendur fare e vetme përballë një martese të dështuar dhe faktit që nuk do të bëhet kurrë nëënë, përpiqet të mbledhë forcat për të ecur përpara, drejt një jete të re.
Dhe pasi rastësisht njihet me Artanin, një burrë i divorcuar, buzëqeshja dhe ditët e lumtura mbushin ditët e saj.
I bashkon të dy i njëjti fat, një e kaluar e ngjashme po ashtu, ndaj vendosin t’i japin vetes një mundësi, për të dashuruar sërish…
Një histori e ditës, mbushur me tradhti, xhelozi, intriga e prapaskena, por ajo që triumfon është dashuria, forca më e madhe për të kapërcyer çdo barrierë./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *