“Marrëzi dhe nivel i ulët”, “… frizurë” — Syla e Arifi kapen keq në komente në facebook

Gazetari Valon Syla njihet për qëndrimet e tij ndaj mërgimtarëve, kësaj radhe ka thënë se kanë qejf t’i reklamojnë veturat e tyre.

Por, në lajmin e publikuar nga T7, ish-kryetari i Presheveës, Shqiprim Arifi, ka komentuar duke e quajtur gazetarin Syla “të marrë”.

Ky reklamohet me marrëzinë dhe nivelin e ulët që ka. Qesharak”, ka shkruar Arifi.

E pikërisht në atë koment, Syla i ka replikuar Arifit duke i bërë pyetje për modelin e flokëve të tij, e dukë përmendur edhe Vuçiqin.

“Ku jeni model i flokëve? A të do Vuçiqi . Thuaj përshëndetje për familjen” – ka thënë Syla kështu kuptimisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *