Malësori publikon këngë për Fatmir Ibishin i rënë në grykën e Konçulit (KËNGA)

Këngëtari i mirënjohur Malësor Prënkoçaj, gjatë ditës së sotme ka publikua këngën për të rënin e parë të UÇPMB-së, Fatmir Ibishi

Kjo këngë e publikuar para pak çasteve, përmban edhe videoklipin në të cilën shfaqen pamje të Fatmir Ibishit gjatë luftës dhe vendit ku ka rënë, gryka e Konçulit, fshat shqiptar në Komunën e Bujanocit.

Kujtojmë se fatmir Ibishi ka rënë më 26 shkurt, në vendin e quajtur “te kthesa” në rrugën Bujanoc-Gjilan, pas një sulmi që pjestarët e UÇPMB-së, kishin ndërmarrë ndaj disa makinave që po bartnin policë serbë.

Më poshtë e gjeni këngën e Malësoirt kushtuar Fatmir Ibishit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *