Jonuz Musliu vs Galip Beqiri, sondazh në 24 orët e fundit!

286

Në kuadër të zgjedhjeve për Këshillin Kombëtar Shqiptar, web-portali LuginaLajm, ka filluar me sondazhin e fundit reth këtyre zgjedhjeve.

Nga pesë lista zgjedhore, 7-të partitë shqiptare janë të përfshirë në tre koalicione parazgjedhore dhe në dy bashkveprime paszgjedhore. Në garë janë edhe dy grupe qytetare.

E vlefshme në këto zgjedhje, është se cili kandidat do t’a udhëheqë KKSH-në në mandatin 2014-2018.

Tashmë pothuajse zyrtarisht kemi vetëm dy kandidat:

  1. Jonuz Musliu të cilin e përkrahin pesë parti (PD, PDSH, LPD, RD dhe BDL), dhe
  2. Galip Beqiri i përkrahur nga PVD dhe UDSH

Votimi do të zhvillohet deri ditën e enjte, para se të nis heshtja parazgjedhore./LuginaLajm/

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *