Lugina

Më të rejat

Të gjitha lajmet

PVD: Shpenzimi i 195.200 dinarëve është për iftarin në natën e Kadrit në Preshevë, kryetari Arifi po tenton t’i barazpeshoj shpenzimet e veta për dreka-darka me ato të iftarit për besimtarë (DOKUMENT)

Kryetari i komunës së Preshevës i zënë ngusht nga publikimi i harxhimeve enorme, të cilat ai dhe një grup rreth tij i bëjnë në dreka e darka, gjatë ditës së...

Read More

Kossnet: Qytetarët të ngrenë zërin ndaj zyrtarëve të pasuruar

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Philip S. Kosnett, duke folur për avancimin e sistemit të drejtësisë në Kosovë, theksoi se përderisa Kosova po...

Read More

Shoqata Kulturore “Dituria”, me disa aktivitete kulturore shënon 23 Prillin, Ditën Ndërkombëtare të Librit dhe Autorit

Shoqata Kulturore “Dituria”, me disa aktivitete kulturore shënon 23 Prillin, Ditën Ndërkombëtare të Librit dhe Autorit. Ka një javë rresht që Sh.K....

Read More

Kryetari Shaip Kamberi nënshkruan kontratën 4.7 milionë dinarë, donacion nga MPL

Kryetari i Komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, ka nënshkruar të hënën kontratën me vlerë prej 4.7 milionë dinarëve për digjitalizimin e tërësishëm të...

Read More

Komuna e Medvegjës përfiton 1.4 milionë dinarë nga Ministria e Pushtetit Lokal, kryetari Arsiq nënshkruan kontratën

Nga konkursi i shpallur i Ministrisë së Pushtetit lokal dhe vetëqeverisjes lokale, Komuna e Medvegjë, ka përfituar 1.4 milionë dinarë, për modernizimin e...

Read More

Komuna e Preshevës për më pak se tre javë, harxhon 200 mijë dinarë (rreth 2 mijë eurove) në një restorant të vetëm të Preshevës (DOKUMENT)

Me kërkesë të këshilltarët komunal të Preshevës, Rinor Krasniqi, Komuna e Preshevës i ka paraqituri shpenzimet, nga të cilat shifet se si pushteti lokal...

Read More