Lluçani priti në takim kryetarin Kamberi me bashkëpunëtorë

176

Dhjetra banorë të fshatit Lluçan, gjatë mbrëmjes kanë pritur në takim, kryetarin e komunës Shaip Kamberin me bashkëpunëtorë.
‘Nikoqirët’ nga Lluçani, me pushtetarët lokal bashkëbiseduan për projektet e realizuara gjatë 2017-tes dhe planifikimin e projekteve më vitale për vitin 2018-ten, të fshatit Lluçan.
Vlen të përmendet se, gjatë këtij viti në Lluçan janë realizuar dhjetra projekte në infrastrukturë rrugore dhe elektrifikim të fushës së sportit dhe parkut të fshatit./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *